Fix STG skip?

Relax, lounge around, and find out who hacks.

Moderators: gloin, scorch-, darkrabbi, squatta, mogers

User avatar
tenks
Posts: 1040
Joined: April 2011
Reputation: 0
Clans: baffleck[dd]

Fix STG skip?

Post by tenks » May 2013

Anyone know how to fix the STG skip from the update?

Ever since I increased to 120 fps I get STG skipping...One might say move it back down to 90..but the benefits for everything else totally outweigh the STG issue....

Anyone have any commands?

User avatar
Arachnid
Posts: 86
Joined: August 2012
Reputation: 0
Clans: KliQ

Re: Fix STG skip?

Post by Arachnid » May 2013

I even get this with my pistol...

stile
Posts: 1018
Joined: April 2011
Reputation: 0
Clans: dpk

Re: Fix STG skip?

Post by stile » May 2013

lowering fps is the only way

knockout
Posts: 1104
Joined: March 2012
Reputation: 3
Clans: gomi - dicE - revamped - dodod - gskiLL
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by knockout » May 2013

raise fps to 180

sevEN
Posts: 1138
Joined: March 2011
Reputation: 0
Clans: THUNDER

Re: Fix STG skip?

Post by sevEN » May 2013

smoke more weed

mexicant
Posts: 400
Joined: July 2011
Reputation: 0
Clans: Zero.effect,Trademark, compLexity, Thunder

Re: Fix STG skip?

Post by mexicant » May 2013

sevEN wrote:smoke more weed



Image

An1maL
Posts: 311
Joined: April 2012
Reputation: 0
Clans: unplugged!

Re: Fix STG skip?

Post by An1maL » May 2013

it helps if u add .175 to ur fps_max, no idea why :O not guaranteed to fix it if the server is bad

nomis
Posts: 678
Joined: March 2011
Reputation: 0
Clans: moNster, DumbledoresARMY, iwa
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by nomis » May 2013

I put my fps max to like 88.5 or something random because even 90 was skipping after the update. Hasn't skipped on this fps though!

milo
Posts: 1379
Joined: March 2011
Reputation: 0
Clans: Liverpool Football Club
Location: Anfield, Liverpool

Re: Fix STG skip?

Post by milo » May 2013

Try 98.5. That seem to work for me.

User avatar
CharlieGiteau
Posts: 1331
Joined: May 2011
Reputation: 0
Clans: solidworks, pUr/fp^, gddLam, TeamLess, [38th], NB
Location: Cincinnati, Ohio
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by CharlieGiteau » May 2013

My skip would progressively get worse the longer I played. Like what has already been said, move your FPS around a bit.

lerfooled
Posts: 174
Joined: February 2011
Reputation: 0
Clans: delete my account.
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by lerfooled » May 2013

i think beas has the fix. pm him for the command.

scorch-
Moderator
Posts: 1461
Joined: January 2011
Reputation: 3
Clans: #[e]xceptional.dod ~ #check-six ~ #jetty ~ dodod
Location: ventura,ca
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by scorch- » May 2013

I notice this only happens for me on big servers

mike
Posts: 386
Joined: April 2011
Reputation: 0
Clans: bTw, Legion, FLAWLESS, NastyVAG, MVPZ, angryface
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by mike » May 2013

Set your fps_max as your update rate.. so if your update rate and fps_max are both 100 you shouldn't be skipping.

twist
Posts: 202
Joined: November 2012
Reputation: 0
Clans: nD, dNc, vtec, shock&awe, [?], laudable, GI, ostrich, pure, epic

Re: Fix STG skip?

Post by twist » May 2013

mike wrote:Set your fps_max as your update rate.. so if your update rate and fps_max are both 100 you shouldn't be skipping.


my fps_max and update rate are both 80, stg and unter skip. no other guns.

nhoj
Posts: 648
Joined: August 2012
Reputation: 0

Re: Fix STG skip?

Post by nhoj » May 2013

My guns just skip if I got below 120fps :/ Sometimes I have to get above 160fps in some servers so I don't skip :|

lolinus
Posts: 788
Joined: November 2011
Reputation: 0
Clans: Flawless
D.R.U.G.S
Gskill
#family

Re: Fix STG skip?

Post by lolinus » May 2013

Right click > delete local content

calli
Posts: 134
Joined: April 2012
Reputation: 0
Clans: EZ zOo DEATHCLAN Purple-Haze
Location: Gothenburg, Sweden
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by calli » May 2013

I dont have an isssue with any weapons except pistol. Like its clogged up and fires one shot per second. Cant really spam shots, need to single them out slowly. Really irritating.

User avatar
Arachnid
Posts: 86
Joined: August 2012
Reputation: 0
Clans: KliQ

Re: Fix STG skip?

Post by Arachnid » May 2013

calli wrote:I dont have an isssue with any weapons except pistol. Like its clogged up and fires one shot per second. Cant really spam shots, need to single them out slowly. Really irritating.


THIS

joeledmunds
Posts: 1301
Joined: May 2011
Reputation: 0
Clans: -|BoH|- [STR] [mtan] x[m] NoGo h8 irawr AYEBAYBAY [^p] PENOS [c] younggunners 99 Gw/GTFC 3h

Re: Fix STG skip?

Post by joeledmunds » May 2013

Kind of sounds like everyone is having the same problem. Valve has redoubled their efforts to kill us.

nomis
Posts: 678
Joined: March 2011
Reputation: 0
Clans: moNster, DumbledoresARMY, iwa
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by nomis » May 2013

The worst I get is sometimes the first click doesn't shoot, and it kinda throws me off. Other than that, I have no gun skipping, but I do get annoying lags every couple minutes or so. It's kind of like I'm stuck on something, and I freeze in place for a second or two, does anyone know any fixes for that?

An1maL
Posts: 311
Joined: April 2012
Reputation: 0
Clans: unplugged!

Re: Fix STG skip?

Post by An1maL » May 2013

you're not using wireless are you nomis? used to happen to me on a wireless connection

User avatar
CharlieGiteau
Posts: 1331
Joined: May 2011
Reputation: 0
Clans: solidworks, pUr/fp^, gddLam, TeamLess, [38th], NB
Location: Cincinnati, Ohio
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by CharlieGiteau » May 2013

scorch- wrote:I notice this only happens for me on big servers

It was like this for me as well, but now its doing it in 13 slot servers...

bud
Posts: 1
Joined: February 2013
Reputation: 0
Clans: nPg
Location: São Paulo, Brazil
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by bud » May 2013

Try fpx_max 121.5.
I have the same problem and works for me (vsync on, 120hz).

Jakimo
Posts: 522
Joined: May 2011
Reputation: 0
Clans: l2r . , Jim's|, FurY, ( s )ttR., sQ, HH, vVv

Re: Fix STG skip?

Post by Jakimo » May 2013

nomis wrote:The worst I get is sometimes the first click doesn't shoot, and it kinda throws me off. Other than that, I have no gun skipping, but I do get annoying lags every couple minutes or so. It's kind of like I'm stuck on something, and I freeze in place for a second or two, does anyone know any fixes for that?


thats the most annoying thing. every few spawns the gun just click when you first use it, it just wont shoot. fucking raging annoying

nomis
Posts: 678
Joined: March 2011
Reputation: 0
Clans: moNster, DumbledoresARMY, iwa
Contact:

Re: Fix STG skip?

Post by nomis » May 2013

An1maL wrote:you're not using wireless are you nomis? used to happen to me on a wireless connection

Nah, I'm not using wireless, and this is only after the update a while ago. It's pretty lame, a few times I've been just about to cap out, but then I freeze literally right before the flag and get shot lol

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests